Reistrend: de groei van Airbnb neemt verrassend snel toe, maar wat is Airbnb nou eigenlijk?

Wat is Airbnb? Wij behandelen 12 vragen die worden beantwoord door één van de snelst groeiende vakantiewebsites ter wereld. We weten inmiddels dat het werelds grootste accommodatie-sharing website is, maar hoe werkt Airbnb eigenlijk? Het idee dat vreemdelingen zomaar in je huis worden gelaten, geeft je in eerste instantie niet een geweldig gevoel. Tevens aan de andere kant, kom je zelf ook in compleet ander huis, dat van een vreemdeling!

De vele miljoenen gebruikers, bezoekers en reisfanaten van de accommodatie-sharing website Airbnb geven aan dat het idee niet alleen heel goed is, maar dat het ontzettend briljant is!
Sinds het bedrijf in 2009 gelanceerd is, is het uitgegroeid van 21.000 gasten in het eerste jaar naar een succesvolle zes miljoen gasten die vorig jaar op vakantie zijn gegaan. Momenteel staan er zo ongeveer 800.000 woningen in 34.000 verschillende steden in 90 verschillende landen in aanbod. Lees verder wat je moet weten over Airbnb.

Lees verder

De 7 wonderen van de wereld…

De wonderen zijn de wereld nog niet uit.. Lees hier over de prachtige wereld waar wij deel van mogen uitmaken. In deze topic behandelen we de 7 wonderen van deze wereld. Eigenlijk is dit een historische lijst van zeven plekken die in de Griekse oudheid bekend staan als de meest opmerkelijke locaties in die wereld. Sindsdien tellen we meer 7 wereldwonderen, vandaag de dag, in onze hedendaagse wereld! Naast de oorspronkelijke 7 wonderen van de 'oude' wereld hebben we de 7 wonderen van de moderne wereld, de 7 natuurlijke wonderen van de wereld en de 'nieuwe' 7 wereldwonderen van deze dag.

Lees verder

De 10 meest unieke hotels op onze planeet!

We nemen je mee in de wonderlijke wereld van de unieke hotels! Het zijn er een heleboel, wij hebben er 10 geselecteerd om je vingers bij af te likken. Van de prachtige noorderlicht bestemmingen tot de uitgestrekte wildernis van Zuid-Amerika zie je ze hier één voor één tentoongesteld. Laat je verrassen! Slaap in een bubbel in het Attrap Reves Bubbel Hotel, Montpezat, Frankrijk Ontdek de verloren stad vanuit Machu Picchu Sanctuary Lodge, Machu Picchu, Peru Dag en nacht de onderwaterwereld bewonderen? Dat kan in het Manta Resort, Pemba Island, Tanzania Relaxen in de infinity pool van de Hanging Gardens Ubud, Bali, Indonesië Slapen in de woestijn in Camel Camp, Jodhpur, India De enige plek om de ijsbeer vanuit je hotelkamer te zien in Tundra Lodge, Winnipeg, Canada Extreme luxe op een ongerepte eiland met een verblijf in Soneva Kiri, Trat, Thailand Dromen in de boomtoppen van het Treehotel, Harads, Zweden Luxueus genieten van besneeuwde bergen aan de rand van het verwarmde zwembad in The Cambrian, Adelboden, Zwitserland Genezende krachten in de thermische baden van Blue Lagoon Iceland, Grindavik, IJsland

Lees verder
Sluit Menu