Reisapps

Goed voorbereid is het halve werk!

Ga je op reis dan wil je natuurlijk op alles goed voorbereid zijn. Hier bevinden zich enkele reisapps die op je smartphone zeker niet mogen ontbreken:

SkyscannerVliegtickets, hotels en autohuur in één handige app!

Het boeken van jouw volgende reis is nog makkelijker met deze reisapp; vind hier de beste deals en zie direct de beste tijd om te reizen met de functie verken topdeals. Vliegtickets, hotels, en autoverhuur worden zonder extra boekingskosten in de app vergeleken.

Lonely Planet GuidesJouw gids in onbekende steden!

Lonely Planet is de naam als het gaat om bekende reisboeken. De nieuwe app gidst je door een groot aantal steden, zonder dat je een papieren plattegrond of reisboek mee hoeft te nemen. Ideaal dus!

Maps.meOffline kaarten en handige routeplanner!

Krijg direct toegang tot zeer gedetailleerde kaarten uit alle landen overal ter wereld! Het mooie is, een internetverbinding is niet vereist.

Valutabereken de wisselkoers waar je ook bent!

De app dat je voorziet van wisselkoers informatie voor meer dan 150 valuta’s over de hele wereld! Met het gebruiksvriendelijke ontwerp en navigatie helpt de app je om de meest recente wisselkoersen te berekenen in een mum van tijd waar je je ook bevindt.

Google Translatevertaal 103 talen!

  • 103 talen vertalen.
  • 52 talen offline vertalen zonder internetverbinding.
  • 30 talen direct vertalen van tekst in afbeeldingen.

Journije sociale dagboek voor op reis!

Met de app kun je al je reizen bijhouden. Tekst en foto’s kunnen gemakkelijk worden toegevoegd zodat je alle belevenissen in één overzicht hebt staan. Je kan er ook voor kiezen om je dagboek te delen met mede reizigers of met familie/vrienden.

Sluit Menu